За сайта

КОИ СМЕ НИЕ?

Всеки един от нас се е сблъсквал с редица въпроси и проблеми при покупка, продажба, наем или отдаване на имоти. В повечето случаи намираме трудно или твърде малко информация за проблемите си, а агенциите за недвижими имоти предлагат платени консултации или не отговарят конкретно на въпросите ни.

Ние сме млад екип от специалисти в областта на недвижимите имоти и правото, с дългогодишен опит в тези области. Създадохме този сайт, за да помогнем на максимално голям брой хора, изправени пред проблемите, свързани с покупка, продажба или наем на имоти. Нашата цел е всеки един от участниците в пазара на имоти да бъде максимално информиран и подготвен за това, какво го чака при сделките с имоти. Така Вие ще направите един информиран избор и няма да съжалявате, че не сте обърнали внимание на малките неща, които почти винаги са важни. Информацията е поднесена на един достъпен език, който да се чете с лекота от обикновения човек, а дори и с малко сарказъм, за да направим четенето приятно. Надяваме се да сме постигнали целта си!

Автор и създател на този е сайт е Теодора Ангелова. Тя е Магистър по Право от СУ “Св.Климент Охридски”, специализация Правораздаване, работи в сферата на недвижимите имоти от 2004г. на различни позиции, включително Директор продажби в голяма инвестиционна компания. Подготвя редица статии и полезни съвети в няколко сайта, помогнала е на десетки хора, сблъскали се с проблеми в сделките с имоти. Както тя самата казва: “Няма невъзможни неща”. Ние вярваме в тези думи и помагаме все повече хора да повярват в тях. Доверете ни се!

От Януари 2017г. Теодора Ангелова е сертифицирана от British Council със сертификат за владеене на Юридически Английски език ниво C1 (Advanced).

През месец Март 2018г. Теодора Ангелова е положила успешно изпит за придобиване на сертификат по програмата на HarvardX, Contract Law: From Trust to Promise to Contract (Договорно право) при проф. Чарлс Фрийд (Charles Fried), Университет Харвард. 

HarvardX HLS2X Certificate _ edX

През месец Октомври 2018 г. Теодора Ангелова е положила успешно изпит за придобиване на сертификат по програмата IPLAW1xIntellectual Property Law and Policy при проф. Р. Полк Вагнер, Университет Пенсилвания.

PennX IPLAW1x Certificate

 

ИМАТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ? ПИШЕТЕ НИ!

Име (задължително)

Имейл (задължително)

Относно

Съобщение

Решете задачата

Leave a Reply