За сайта

Юридически консултации за имоти от професионалисти 

Всеки един от нас се е сблъсквал с редица въпроси и проблеми при покупка, продажба, наем или отдаване на имоти. В повечето случаи намираме трудно или твърде малко информация за проблемите си, а агенциите за недвижими имоти предлагат неясни консултации или не отговарят конкретно на въпросите ни.

Ние сме екип от специалисти в областта на недвижимите имоти и вещното право, с дългогодишен опит в тези области. Създадохме този сайт, за да помогнем на максимално много хора, изправени пред проблемите, свързани с покупка, продажба или наем на имоти. Нашата цел е всеки един от участниците на пазара на имоти да бъде информиран и подготвен за това, какво го чака при сделките с имоти. Информацията е поднесена на достъпен език, който да се чете с лекота от обикновения човек, а дори и с малко сарказъм, за да направим четенето приятно.

Автор и създател на този е сайт е адвокат Теодора Ангелова. Тя е Магистър по Право от СУ „Св.Климент Охридски“, специализация Правораздаване, работи в сферата на недвижимите имоти от 2004г. на различни позиции, включително Директор продажби в голяма инвестиционна компания. Подготвя редица статии и полезни съвети в няколко сайта, помогнала е на десетки хора, сблъскали се с проблеми в сделките с имоти. Както тя самата казва: „Няма невъзможни неща“. Ние вярваме в тези думи и помагаме все повече хора да повярват в тях. Доверете ни се!

Научете повече за мен на уебсайт advokatangelova.eu

От Януари 2017г. Теодора Ангелова е сертифицирана от British Council със сертификат за владеене на Юридически Английски език ниво C1 (Advanced).

През месец Март 2018г. Теодора Ангелова е положила успешно изпит за придобиване на сертификат по програмата на HarvardX, Contract Law: From Trust to Promise to Contract (Договорно право) при проф. Чарлс Фрийд (Charles Fried), Университет Харвард. 

HarvardX HLS2X Certificate _ edX

През месец Октомври 2018 г. Теодора Ангелова е положила успешно изпит за придобиване на сертификат по програмата IPLAW1xIntellectual Property Law and Policy при проф. Р. Полк Вагнер, Университет Пенсилвания.

PennX IPLAW1x Certificate

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИШЕТЕ НИ!

If you would prefer to ask your questions in English send it here: