За сайта

Юридически консултации за имоти от професионалисти 

Всеки един от нас се е сблъсквал с редица въпроси и проблеми при покупка, продажба, наем или отдаване на имоти. В повечето случаи намираме трудно или твърде малко информация за проблемите си, а агенциите за недвижими имоти предлагат неясни консултации или не отговарят конкретно на въпросите ни.

Ние сме екип от специалисти в областта на недвижимите имоти и вещното право, с дългогодишен опит в тези области. Създадохме този сайт, за да помогнем на максимално много хора, изправени пред проблемите, свързани с покупка, продажба или наем на имоти. Нашата цел е всеки един от участниците на пазара на имоти да бъде информиран и подготвен за това, какво го чака при сделките с имоти. Информацията е поднесена на достъпен език, който да се чете с лекота от обикновения човек, а дори и с малко сарказъм, за да направим четенето приятно.

Автор и създател на този е сайт е Теодора Ангелова. Тя е Магистър по Право от СУ “Св.Климент Охридски”, специализация Правораздаване, работи в сферата на недвижимите имоти от 2004г. на различни позиции, включително Директор продажби в голяма инвестиционна компания. Подготвя редица статии и полезни съвети в няколко сайта, помогнала е на десетки хора, сблъскали се с проблеми в сделките с имоти. Както тя самата казва: “Няма невъзможни неща”. Ние вярваме в тези думи и помагаме все повече хора да повярват в тях. Доверете ни се!

От Януари 2017г. Теодора Ангелова е сертифицирана от British Council със сертификат за владеене на Юридически Английски език ниво C1 (Advanced).

През месец Март 2018г. Теодора Ангелова е положила успешно изпит за придобиване на сертификат по програмата на HarvardX, Contract Law: From Trust to Promise to Contract (Договорно право) при проф. Чарлс Фрийд (Charles Fried), Университет Харвард. 

HarvardX HLS2X Certificate _ edX

През месец Октомври 2018 г. Теодора Ангелова е положила успешно изпит за придобиване на сертификат по програмата IPLAW1xIntellectual Property Law and Policy при проф. Р. Полк Вагнер, Университет Пенсилвания.

PennX IPLAW1x Certificate

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИШЕТЕ НИ!

Leave a Reply