Какво се случва в ски курорта Банско, България?

Само до преди няколко години цените на поникналите като гъби имоти в Банско гонеха нивата на тези от София. Сега нещата в ски курорта са много по-различни. Вече ясно могат да се видят „инвестиционните намерения“ на голяма част от инвеститори и строители. Следите от недобре свършената работа си личат без много вглеждане. Има десетки неподдържани, недовършени и запорирани от банки имоти. Останали са комплексите и апартаментите, които могат да се дават под наем и се намират на добра локация, тези, за които някой се грижи и поддържа.

Няколко години по-късно нещата изглежда си идват на мястото, имотите за продажба са много, но повечето от тях са с някоя и друга забележка- от скосени тавани, до течащи бани и душ кабини, запушени комини…Дори от недобре направените снимки се виждат „дефектите“. За щастие на пазара все още се намират имоти, които могат да ви осигурят отлична цена и качество, имот, който наистина се отдава под наем и се поддържа и си личи. Ако имате пари за инвестиция и искате ваканционен имот, който и вие да ползвате Банско си остава едно от най-добрите решения. При тези нива на цените и вече редуцираните цени на поддръжката може да се замислите за инвестиция в такъв тип имот.

Ние ще ви помогнем с избрани оферти, ако имате нужда от помощ!


Публикувана

в

,

от

Коментари

Един отговор за “Какво се случва в ски курорта Банско, България?”

  1. Hi, it’s understandable post along with this YouTube video; I can’t imagine that one can not understand this straightforward paragraph having with video presentation.
    Legendario.

Вашият коментар