Революция в света на продажбите на имоти? Амазон са тук!

Дори в нашата малка държава се разнесе новината за новата услуга, която лансираха от Амазон. Тя се казва TurnKey и има за цел да приложи наученото за продажбите от мега гиганта Амазон и на пазара на недвижими имоти. Можете да прочетете повече (на английски език) ТУК

Амазон залагат на кратко попълване на данни от страна на хората, които търсят имот в полетата в сайта, след което следва кратко телефонно интервю със служител. Следващата стъпка е намирането на определен агент от списъка с брокери от различни агенции, които отговарят най-добре на изискванията на търсещите имоти. Сделките до определени нива (от 150 хиляди до 390 000 долара, от 400 до 699 хиляди и над 700 хиляди долара) получават допълнителни услуги от Амазон като преместване (Amazon Move), смарт колонки за дома, безжичен звънец и др. Всичко това гарантирано от Амазон.

Дали и как тази нова услуга ще промени пазара на имоти предстои да разберем в близкото бъдеще. Ако има услуга, която може да промени правилата на играта в света на недвижимите имоти, то Амазон имат потенциала да го направят в световен мащаб.

Разбира се, на пазар като нашия е невъзможно съществуването на такава услуга поради липсата на законова регламентация, коректност в отношенията между брокери и купувачи… за останалото прочетете другите ни статии. На всички, които прочетоха статията до края пожелаваме приятна ваканция.

Коментари

Вашият коментар